Smaktest: Big Drop World Collab Series

Foto: Nonallco

Foto: Nonallco

[Alkoholfri öl / Internationellt ] Brittiska Big Drop har släppt två serier av alkoholfria öl säsongen 2020/2021. I två artiklar testar vi de sex olika brygderna, som kommer i en spännande blandning av stilar och med ganska oväntade smaksättningar.

Big Drops World Collab Series Edition Two är en serie alkoholfria öl i samarbete med fyra nordiska bryggerier. Brygderna släpps i begränsad upplaga och det svenska bidraget kommer från Hop Notch Brewing i Vaxholm.

På grund av Corona inte fått Fläderlätt IPA och de andra ölen till Sverige än, men det finns förhoppningar om att de dyker upp i svenska butiker i vår. Produkterna finns just nu att beställa från Big Drops egen webbshop.

Samtliga öl ligger på 0,5% alkohol. De är bryggda i vitt skilda ölstilar i samarbete med en rad spännande bryggerier. Några namn är nyare och mer okända, medan andra är tunga, etablerade bryggerinamn på den nordiska ölscenen.

World Collab Series finns att köpa på Big Drops webbplats under en begränsad period och så länge lagret räcker. Webbshopen levererar till Sverige.

Klicka för att läsa hela inläggen med betyg och fakta.

Föregående
Föregående

Ny tabell – alkoholfri öl med minst kalorier

Nästa
Nästa

Smaktest: Big Drop Winter Series